Butik


Notice: Undefined index: share in /www/webvol27/bf/ndkko64ysnjbfob/dagspressen.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-send-button/class-frontend.php on line 58

Det finns flera olika varianter av hyllkantslist. Vi är specialister på de olika typerna och kan leverera både kvalitet, kvantitet och leverera med väldigt korta leveranstider. En hyllkantslist bör vara tydlig och lättplacerad samt lätt kunna uppdateras utan att listen börjar se sliten ut. Eftersom det är en förbrukningsvara bör den vara väldigt enkel att byta ut.
Vi har följande typer av hyllkantslist för omedelbar leverans.
Etiketthållare med tak, hyllkantslist som är vinklad, etiketthållare avsedda att monteras på enkellist. Vi kan även erbjuda hyllkantslist för clips. Har ni som kund ytterligare önskemål har vi förmodligen detta på vårt lager för omedelbar leverans eller kan beställa hem från våra leverantörer. Till våra hyllkantslister kan ni som kund special beställa etiketter med egna färger och er logotype. Det kan bli riktigt snyggt att få ett helhetsintryck i butiken och kanske enhetliga färger till din logo.

 

 

-lgalksfjdsljfsalkdafls

Hyllkantslist inte bara en list

En hyllkantslist betydelse i butiken kan ibland ses som underordnad, vi på Butiksprofil tycker det är ett förlegat. I den moderna butiken kan man se en hyllkantslist som ett hjälpmedel till att öka på köp viljan hos konsumenten. Om en butik har för liten hyllkantslist och därmed en alltför liten etikett kommer detta troligtvis leda till att de äldre konsumenter har svårt att läsa priserna och den information som ni vill förmedla. Med en alltför kraftig hyllkantslist kommer det att se ut som ni säljer etiketter och inte de varor ni vill sälja. Vi på Butiksprofil kan rekommendera ett helt nytt sätt att märka upp hyllorna. Variera storlek och färg efter säsong och erbjudande. Ta en vara som börjar se ut att inte sälja ut före ett visst datum, välj då en stor hyllkantslist med stor etikett och därmed en överdriven text, utan att sänka priset kommer ni att se att varan kommer att gå åt väldigt mycket snabbare.


Kommentarer

Kommentarer

Skribent: Lista Företag

Comments


  1. Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /www/webvol27/bf/ndkko64ysnjbfob/dagspressen.nu/public_html/wp-content/plugins/internal-link-building-plugin/internal_link_building.php:706 Stack trace: #0 [internal function]: internal_link_building_blocks::returnblocks(Array) #1 /www/webvol27/bf/ndkko64ysnjbfob/dagspressen.nu/public_html/wp-content/plugins/internal-link-building-plugin/internal_link_building.php(676): preg_replace_callback('!(\\<a[^>]*\\>([^...', Array, ' Nutrition is a...') #2 /www/webvol27/bf/ndkko64ysnjbfob/dagspressen.nu/public_html/wp-content/plugins/internal-link-building-plugin/internal_link_building.php(118): internal_link_building_blocks::findtags(' Nutrition is a...') #3 /www/webvol27/bf/ndkko64ysnjbfob/dagspressen.nu/public_html/wp-content/plugins/internal-link-building-plugin/internal_link_building.php(65): internal_link_building::filter(' Nutrition is a...', 1) #4 /www/webvol27/bf/ndkko64ysnjbfob/dagspressen.nu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(288): internal_link in /www/webvol27/bf/ndkko64ysnjbfob/dagspressen.nu/public_html/wp-content/plugins/internal-link-building-plugin/internal_link_building.php on line 706